Visie

We zitten massaal in een transitie. De oude methodes werken niet langer, en tegelijkertijd is het nieuwe nog niet volledig aanwezig. Ik geloof in een bewustzijnsverandering in de mens, die nu volop gaande is. Een eeuwenoude belofte om het dit keer anders te gaan doen. Deze transformatie begint in de mens, maar het vraagt ook dat we een nieuwe manier vinden van organiseren en besturen.

“Organisaties van nu staan voor een elementaire keuze: ga ik verder zoals ik het altijd gedaan heb?
Of neem ik een sprong in het diepe en laat ik me leiden door het hart naar een nog onbekende plek?”

Al een tijdje zit mijn focus op begeleiding van bewuste ondernemers en nieuwe aarde organisatie. Er is een bepaalde mate van multidimensionaliteit nodig, voor mij om echt aan de slag te gaan. Ik begin steeds meer een speelveld te zien waarin bedrijven zich bevinden. Welke drijfveren hen motiveren, maar nog simpeler vertaald: draagt het in zijn geheel bij aan het instant houden van de matrix, of wordt er gebouwd aan de nieuwe aarde?

Voor de zekerheid, er is geen oordeel. Het is beide goed, maar voor mij is het van belang dat mijn energie al constructief bouwt aan het nieuwe. Daar word ik blij van, gaat mijn hart van open. Ik leer steeds meer dat ik in contact sta met de blauwdruk van de nieuwe aarde, en kan vanuit daar ook contact maken met de nieuwe aarde blauwdruk van een bedrijf.

Van (3D) Matrix

·      Focus op winstmaximalisatie

·      Hiërarchie & Controle

·      Onttrekt energie van het systeem

·      Gaat onzorgvuldig om met de aarde

·      Creëert verstrikking & afhankelijkheid

·      Vaste kaders, structuren & methodes

·      Beweegt (onbewust) vanuit schaarste

·      Focus op korte termijn groei

·      Politiek & Verborgen agenda’s

·      Weinig tijd en hard werken

·      Visie en missie dienen zichzelf

Naar (5D) Blauwdruk

·      Focus op waarde genereren

·      Stroming door natuurlijke ordening

·      Genereert energie vanuit het systeem

·      Duurzaam en regeneratief

·      Nodigt uit tot autonomie & eigenaarschap

·      Ademende bewegelijke kaders

·      Beweegt (bewust) vanuit overvloed

·      Werkt aan een langetermijn basis

·      Transparantie & natuurlijke plekbepaling

·      Ruimte om te zijn in het oog  van de storm

·      Visie en missie dragen bij aan iets groters

Een stap in de nieuwe aarde

Contact maken met die nieuwe aarde blauwdruk, is als het ware even door het gordijn kunnen kijken naar “wat de bedoeling” is. Je ziet direct welke puzzel stukken missen, welke bouwblokken nog niet zijn opgehaald, maar ook waar jouw persoonlijke processen nog in de weg staan om het nieuwe toe te laten. Middels consultancy, bedrijfopstellingen, en 1 op 1 begeleiding, brengen we je steeds meer in contact met de nieuwe aarde blauwdruk.

We laten je er niet in zwemmen, we houden het tegelijk aardse en praktisch, zodat er ook inkomsten genereert kunnen worden. Wel op een andere manier, die in de meeste gevallen overgave vraagt