Over mij

Al vanaf jonge leeftijd voel ik mij aangetrokken tot het ondernemerschap. Tijdens mijn studie ben ik vanaf de zolderkamer samen met 2 medeondernemers gestart met het bouwen van een bedrijf dat we in 16 jaar hebben laten uitgroeien tot een succesvol full-service internetbedrijf met meer dan 40 medewerkers. Tijdens deze reis heb ik vele vaardigheden mogen ontwikkelen die nodig zijn voor het tot realisatie brengen van mijn droom en de gezamenlijke visie. Hierbij heb ik geleerd om mijzelf elke keer opnieuw weer uit te vinden.

Nadat ik tegen een burn-out aanliep heb ik besloten om ruimte te maken voor een nieuw avontuur, zonder nog te weten hoe dit er precies uitzag. Ik voelde ten diepste dat er een nieuw pad wou openen. Maakte me los van de gebaande paden, om nu echt voor mezelf te kiezen.

De afgelopen 5 jaar heb ik in meerdere samenwerkingsvormen en bedrijven geleerd hoe ik vanuit authenticiteit kan co-creëren in diepe verbinding en afstemming met universele wijsheid om vanuit vertrouwen exact dat te doen wat zich aandient.  

In een lange reis door mijn innerlijke wereld heb ik een diepe transformatie doorgemaakt die heeft bijgedragen aan het steeds beter leren zien en leven wie ik in mijn diepste essentie ben. Ik geloof dat iedereen op deze wereld is geboren met een unieke set aan kwaliteiten die je door vele levenslessen mag laten groeien tot jouw eigen meesterschap.

Door exact dat te doen waar jij goed in bent en waar je blij van wordt (jouw passie), kunnen we samen een realiteit creëren waarin we in liefde en overvloed ons mooiste leven, ons hoogste potentieel mogen gaan leven, in verbinding met moeder aarde.

Ik verwelkom jou in mijn veilige ruimte, waar je alle lagen van jezelf mag ontmoeten, contact kan maken met je dromen en je eigen inzichten mag ontvangen. Ik help je om samen deze droom en inzichten om te zetten in een heldere strategie en een concreet plan om deze te realiseren.
Ga je mee op reis?

De Visionair

Met heel mijn wezen kan ik de waarheid van een visie voelen. Of een plan haal- & schaalbaar is. En tegelijk een pad naar de markt en klant visualiseren.

De Technische Strateeg

Vanuit leiderschapskwaliteiten als wel een degelijke achtergrondkennis in IT, kan ik de organisatie helpen om een solide technologische strategie op te bouwen dat voldoet aan zowel de huidige organisatie-behoeften, als ook de weg vrij maakt naar een voortdurend succes en productiviteit in de toekomst.

De Alignment Coach

Na een diepe innerlijke reis van zelfontplooiing heb ik me losgemaakt van vele ego beperkingen. Dit bewustzijn draag ik uit in liefde. Hierbij open ik een veilige ruimte waarin alles welkom is, zodat blokkades kunnen smelten.